Πολιτική Επιστροφών/Αλλαγών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ/ΑΛΛΑΓΩΝ

 

  1. Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας, μπορείτε να την ακυρώσετε μόνο εάν δεν έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία της τιμολόγησης και της αποστολής του προϊόντος. Για την ακύρωση της παραγγελίας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 271431.

  1. Πολιτική Αλλαγών/Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της. Η επιστροφή σας θα γίνει δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω :

  • Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).
  • Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες) και να μην έχουν φορεθεί.

Η πραγματοποίηση αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων μπορεί να γίνει μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2310 271431 ή μέσω email στο info@phenomenon.gr.

Η επιστροφή των προϊόντων λαμβάνει χώρα με την ίδια μεταφορική εταιρεία που πραγματοποίησε την αποστολή των προϊόντων. Στην πρώτη αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε τα έξοδα τα επιβαρύνεται η εταιρεία μας, ενώ στις επόμενες τα επιβαρύνεστε εσείς και ισχύει ότι ακριβώς και στις αποστολές των παραγγελιών.

Είτε στην περίπτωση αλλαγής προϊόντων είτε στην επιστροφή χρημάτων απαιτείται η διαδικασία του ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων, αφού επιστραφούν σε εμάς. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αποσταλούν επίσης σε εμάς όλα τα έγγραφα που συνόδευαν το δέμα σας, πχ απόδειξη.

Ελλιπή, κατεστραμμένα, φθαρμένα, λερωμένα είδη, που αντικειμενικά αξιολογούμε ότι έχουν χρησιμοποιηθεί, δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

Εφόσον η επιστροφή γίνει δεκτή, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με e-mail για την αλλαγή των προϊόντων ή την επιστροφή των χρημάτων σας. Σε περίπτωση δήλωσης αντικατάστασης του προϊόντος θα προχωρήσουμε σε αποστολή του νέου προϊόντος. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα καταβάλουμε το χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 271431 ή μέσω email στο info@phenomenon.gr.

Καλάθι αγορών