ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΡΜΟΥ 18Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ή ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ !!! Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ !!!

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι παραδόσεις σε Ελλάδα γίνονται με Γενική Ταχυδρομική και η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50 € * (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για την απλή αποστολή (2-4 εργάσιμες ημέρες). 

Οι παραδόσεις σε Κύπρο γίνονται με Γενική Ταχυδρομική και η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 12,50 € *(συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για την απλή αποστολή (4-6 εργάσιμες ημέρες).

*Για αγορές με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή ισχύει η χρέωση των μεταφορικών συν 2,50 € για το κόστος της αντικαταβολής. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Δεν σας ταιριάζει αυτό που παραλάβατε; Κανένα πρόβλημα, μπορείτε να το επιστρέψετε απλώς ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Κάντε την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), την απόδειξη της παραγγελίας και το ειδικό έντυπο επιστροφής.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ:

1.   Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν.

Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της Γενική Ταχυδρομικής courier με επιβάρυνση πελάτη 5€ για Ελλάδα & 12€ για Κύπρο.

Αν έχετε πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική ή PayPal η κράτηση του ποσού επιστροφής θα γίνει από εμάς με την αποστολή των καινούριων προϊόντων.

Αν έχετε επιλέξει αντικαταβολή, θα χρεωθείτε το ποσό μόλις παραλάβετε το καινούριο προϊόν με αντικαταβολή.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος.

Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει το προϊόν το οποίο επιστρέφετε β. το ειδικό έντυπο επιστροφής που υπήρχε στο αρχικό πακέτο που λάβατε, συμπληρωμένο με τις απαιτούμενες πληροφορίες, επιλέγοντας το κουτάκι που γράφει «πίστωση/αλλαγή»  γ. την απόδειξη σας

Για την δέσμευση/κράτηση του προϊόντος με το οποίο επιθυμείτε την αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μια κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή  απλώς για να γίνει αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας, θα πρέπει στο πεδίο ‘’Σχόλια’’ να σημειώσετε την λέξη ‘’Αλλαγή’’. Να σας ενημερώσουμε πως, το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα σας φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία σας, θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας αφού γίνει η επεξεργασία της επιστροφής σας.

2.   Να πραγματοποιήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. (Για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μόνο)

Ισχύει για:

  • Όλες τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Ελλάδα.

  • Για Κύπρο, ισχύει σε παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν με Αντικαταβολή.

Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της Γενική Ταχυδρομικής courier με επιβάρυνση 5€ για Ελλάδα & 12€ για Κύπρο.

Το ποσό αυτό θα κρατηθεί από την επιστροφή χρημάτων σας και συνεπώς δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος.

Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει το προϊόν το οποίο επιστρέφετε β. το ειδικό έντυπο επιστροφής που υπήρχε στο αρχικό πακέτο που λάβατε, συμπληρωμένο με τις απαιτούμενες πληροφορίες, επιλέγοντας το κουτάκι που γράφει ‘’επιστροφή χρημάτων’’ και συμπληρώνοντας τα στοιχεία που αφορούν τον τραπεζικό λογαριασμό, ακριβώς όπως σας ζητούνται.  γ. την απόδειξη σας

Σε κάθε περίπτωση και εφόσον έχετε επιλέξει να επιστρέψετε προϊόντα (χωρις δική μας υπαιτιότητα) το ποσό των αρχικών εξόδων (αρχική αποστολή) καθώς και το ποσό των εξόδων για την επιστροφή των προϊόντων (επιστροφή λόγω υπαναχώρισης) θα παρακρατειται από την εταιρεία μας και το υπόλοιπο ποσό θα κατατείθεται σε τραπεζικό λογαρισμό που θα μας υποδείξετε. Τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα η εταιρεία μας δύναται να επιστρέψει το τελικό ποσό επιστροφής με πίστωση στην κάρτα σας το συντομότερο δυνατό (κατ' εκτίμηση 5 εργάσιμες ημέρες). Κάθε  ενέργεια της εταιρείας μας για την ολοκλήρωση επιστροφής χρημάτων ξεκινά μετά την παραλλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων.

Νέος λογαριασμός

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή αλλαγή κωδικού